Déšť

Déšť

Anotace: Text k mojí písničce

On: Déšť, to je déšť, co padá z výšky na nás,
Déšť, to je déšť, který odhalí i ty nejtajnější zakoutí tvé duše

Ref. Prší, a ty pláčeš, a tvé srdce je odhalené, přesto si však šťastná, že prší a prší a PRŠÍ NA NÁS!!!

On: Tak proč, tak proč si stále smutná, tak proč, tak proč jíst ti nechutná, tak proč, tak proč, má na duši šrám, a proč jen prostě nejdeš k nám??!!!

On: Tak co, tak co a ty už víš, že život není jen sranda a zábava, a že se musí prožívat naplno ta dobrá nálada!!!

Ref. A pořád prší, a ty pláčeš, a tvé srdce je odhalené, přesto si však šťastná, že prší a prší a PRŠÍ NA NÁS!!!

On: Tak co chceš, tak co chceš, když né jeho... Tak co chceš, tak co chceš když né mě, já tě ne, já tě ne, já tě ne já tě nechápu, já nechápu co vlastně ty chceš!!!

Ona: KLID!!! A klid v duši a srdci mém, já chci mít, proč žít, tak proč mě nechápeš a tobě, se ztratila kráska života, ale já... já sem ztratila všechno co sem ztratit měla, tak proč mě stále nechápeš!!!
Ten déšť...
Autor Beruszka, 06.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí