to, že na tebe mysím.

to, že na tebe mysím.

Anotace: Byla to hodně těžká situace, ve které jsme se ocitli. Oba dva jsme moc chtěli, ale okolí, a v podstatě nikdo to nějak nechápal.... Nedopaldo to dobře, ale to už je těď minulost.

To, že na tebe myslím čím dál tím víc
možná v dnešním světě neznamená vůbec nic.
Že na tebe myslím, když usínám, když vstávám,
je možné, že i to se občas někomu stává.
Když jsem s tebou, čas nehraje roli,
nic necítím, nic mě nebolí.
Užíval jsem si každou chvilku s tebou,
co kdybych nedostal už příležitost jinou?
Tvá slova, gesta, smích i pláč,
v tom všem neuvěřitelné kouzlo máš.
Moc věcí mi tě připomíná,
a to se hodně špatně zapomíná.
Doufám, že i já v tvém srdci místo mám,
a občas si vzpomeneš na klady, které mám.
Nejen na to, že jsem tě zklamal a podvedl,
a bojovat za své sny a cíle jsem nedovedl.
Mám tě rád a možná víc než je zdrávo,
ale i na to má člověk určité právo.
Přeji ti, ať překonáš všechny strasti a nekonečné míle,
a na konci budou tvé uskutečněné sny a cíle.
Nemohl jsem ti to říct dřív, ale teď už smím.
Miluji tě!!! Teď už to vím.
Autor Epsonit, 07.02.2009
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to krasne...nejak se me lehce dotyka

08.02.2009 01:37:00 | oryn21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí