VŽDYCKY A NIKDY

VŽDYCKY A NIKDY

Anotace: No jo, je to už tak, čověk si lásku nekoupíí. =((

VŽDYCKY A NIKDY

V mém prázdném pokoji,
Jsem bez člověka, který o mě nestojí.
Jsem opilá, je noc a můj nábytek prosí,
Zůstaň tu a miluj mě, ať už jsi kdosi.
Můj pokoj spí a já už bych oči taky zavřít chtěla.
Přála bych si, abych na Tebe a na všechno už zapomněla!
Každou noc usínám v posteli, na které jsme leželi jak spadlí z nebe…
Měla bych daleko utíkat… ale pořád chci jen a jen Tebe.
Tak už mě nemuč! Odejdi! A nevracej se zpátky…
Já takhle nebudu nikdy šťastná… a na to je život příliš krátký!
Prosím odejdi, netrap mě! A přestaň mi už konečně slibovat!
Můžeme být to, co jsme… ale Ty mě NIKDY nebudeš milovat.
Já Tebe ano.
Autor Turmalina, 09.02.2009
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za krasnou myslenku , volajici po lasce.

09.02.2009 19:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí