Beruščině maličkosti

Beruščině maličkosti

Anotace: Pro lásku jíž patří můj svět

Když cítím všechnu tvojí lásku,
nečekanně cítím otázku.
Proč to co bylo již nemůžem smazat,
proč stále čas,
nenechá odejít co trápilo nás,
vždyť právě včas,
já snažím se ti říct,
že chtěl bych s tebou navždy být,
tak nezlob se prosím,
že dítětem jsem,
však já jednou dospěju,
a ukážem všem,
jak tenhleten svět,
byl stvořen,
jen láskou nás dvou.
Autor Goethe.one, 09.02.2009
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí