Petřínka

Petřínka

Anotace: Pro zamilované mladé pražany a vyznání místu které snad každý člověk v Praze zná,teda snad,doufám.

Ó Petříne,Petříne,
Vzal jsi nás za své milé,
Dovolil jsi nám políbit svou valentýnku,
Pod rozkvetlou třešní,
Ukázal jsi nám Prahu z výšin
A jejich sto věží,
Dovolil jsi nám procházky s vzájemným poznáváním,
Na vysoké úrovni,jsi krásný,
Jsi kult zamilovaných,jsi v našich srdcích.
Autor bluedanube, 09.02.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí