Miluji každý tvůj kousek

Miluji každý tvůj kousek

Anotace: <3

Odjímám paže, odjímám nohy
líbám ho na jeho krásné líce
rozpárám bříško miláčkovy
vnitřnosti krm budou pro slepice

pak prolámu se žebry hrudního koše
chci jeho překrásné srdíčko
vystavím si ho na poličce
do sklenice s lihem pod víčko

miluji lásko miluji tebe
miluji každičký kousíček
dostávám se do sedmého nebe
když můžu ti vzít oči z pod víček

odříznu kůži na jeho hlavě
skalp jako plyšáka vezmu si
každičký člověk je tady smutný
ty můj milí už nemusíš
Autor Zeldar, 10.02.2009
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí