on-mého srdce šampion :)

on-mého srdce šampion :)

Anotace: ...

Pohladím tě po tvé tváři
oči štěstím už ti září
Obejmu tě s láskou v duši
že tě chci,mé srdce tuší

Když pak řekneš mám tě rád...
Muže se mi tohle zdát?...
Miuju ,když říkáš tyhle krásný slova
Mužeš je opakovat zas a znova

Nechci už tě nikdy ztratit
Nechci čas samoty už nikdy vrátit
a když pak milujitě řekneš
Bojím se že srdce se mi štěstím rozkočí
celičký svět se semnou zatočí....

Od ted už vím,že jsem konečně opravdu štastná
Ta láska umí být sice velmi bolavá,ale taky libezná
Autor Snilek.holka, 12.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST... za stesti...

28.02.2009 23:34:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí