Už nevěřím

Už nevěřím

Anotace: ...

Jsem na dně a ty si lítáš v oblacích.
Mám chuť tě stáhnout s sebou do nicoty.
Stále jen mluvíš v tichých náznacích,
tajnou šifrou moc těžkou pro ty,
co v zoufalství se utápí.

Už nevěřím v lásku pravou.
Svět zničil moje naděje.
Až k zemi ubil moji duši hravou.
Tmy zavály ji závěje,
co již neroztají.

Lavina tíží srdce moje.
Lavina zrad a zklamání.
A moje tělo teď zadarmo je...
Muži, ti lháři prolhaní...
Už nevěřím.
Autor bellis perennis, 13.02.2009
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Seanko, Kallkaa, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zoufalá láska. Je krásná ? Obsah áno.

05.03.2009 23:15:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí