Sbohem

Sbohem

Anotace: Rozloučení s bývalou přítelkyní

I přes to, že mám někoho poblíž,
i proto by to neměla být potíž.
Přesto srdce plné pláče mám,
přesto všechno jsem tu sám.
To nic, co mě tlačí v hlavě,
to vše, co mě drží na dně.
Co v hlavě to vlastně mám?
a přeci si za to můžu sám.
Nemělo by to dopadnout tak jak si člověk přál,
I mimo to, že nejsem nějaký král?
Když do očí koukal sem ti,
lámala si mi tím všechny kosti.
Teď pláču jak malé dítě,
pro ty společné naše chvíle.
Tak řekl jsem ti sbohem
ten problém byl jen jeden
a teď mrzí mě den onen
kdy řekla si mi "jen půl"
den na to vrazíš do mě kůl.
Ten problém byl jen jeden,
já jsem byl ten jeden,
a proto řekl jsem ti sbohem...
Autor Drive Mad, 13.02.2009
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamagra, Orichi, lady_esik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí