Valentýn

Valentýn

Anotace: Můj...

Můj drahý Valentýne,
co si od Tebe mám přát?
Snad srdce z marcipánu
ať nemám v noci hlad.

Slova jež na papír napíšeš
tím vyznání do mé duše vkradeš
Já ukradnu v noci Tebe a tiše,
snad to chápeš?

Valentýne,ten Amorův šíp mně
zranil,mé srdce láskou pokryl.

Zasněžené vločky sněhu,dáváš
mi na dálku i tu něhu...S Tebou snít.

Tak Valentýne,kde a v kolik mám být???

PS: Já vím,nech si o mně jen snít...
Autor Kett, 13.02.2009
Přečteno 532x
Tipy 16
Poslední tipující: Mácha, Valgor, Holis, René Vulkán, Quigleika, Bean, Mounkey, kikis, Radek.oslov.Šafárik, lucajda89, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Valentýne..kde jsi byl..
nemochs počkat chvilku dýl..
stála jsem tam..na rohu..
moře lásky v batohu..
Valentýne ty jsi cvok!
tak..možná..
zase na přesrok..

15.02.2009 08:12:00 | Bean

Moc krásné...Přeji štěstí...

13.02.2009 20:38:00 | Mounkey

laska si tě najde,podívej je ti blízko...

13.02.2009 18:36:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí