Něco krásného

Něco krásného

Anotace: pro mojí Helenku...

jen jedna sněhová vločka vzduchem letí
a já jsem rád!
že právě na tvé dlani se rozpustí
a tak si můžeš přát...
něco krásného, co v tvém srdci oheň dmýchá
něco krásného, co nevyprchá

mlha zlá se rozestoupí a ty stojíš přede mnou
milovat tě je mým snem!
hledat s tebou chci cestou klikatou
letní nocí i zimním dnem...
něco krásného, na čem celý svět neleží...
něco krásného, na čem opravdu záleží...

teď kytara a smutný klavír
hrají píseň houpavou:

tím bělostným sněhem běží
ulicí a noční tmou
světla, která cestu učí
mojí mapu ztracenou

pod kabátem srdce buší
a její oči se slzou
dnes nepálí, dnes jen září
jedním směrem – za Tebou...
Autor Shimy, 13.02.2009
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, nemám slov, jen doufám, že si to slečna přečetla:)

16.02.2009 20:01:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí