Valentýn

Valentýn

Anotace: k Valentýnu

Miluji Tě, a to nejsou jen slova,
srdíčko mi buší zas a znova,
vždycky, když Tě opět potkávám,
tímto Ti svou lásku vyznávám.
Na Valentýna nemá být nikdo sám,
snad změním to, když Ti teď svou lásku dám.
Autor Vačičanda, 15.02.2009
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí