už je pozdě

už je pozdě

Anotace: když na něco čekáte a ono to nepříjde...a když tak už je pozdě..

Seděl tam sám,
Všemi zklamán,
Šeď pokrývala mu pleť,
Už to nebyla perleť,

Pršelo slaně,
Kolem jen holé pláně,
Uprostřed lavička,
Na ní přeškrtaná srdička,

Vedoucí jen jedna cesta,
Stále níže však klesal,
Tak samotný,
I kapky se mu vyhýbali,

Jako voda kolem kamene,
Stejně tak jemu lidé se vyhnuli,
Nikdo ani nekoukne,
Pouze se jen mihnuli,

Šel jsem mu naproti,
I když už šel podle smrti,
Přišel jsem však pozdě,
Nebe je teď temné,

Už všichni brečí,
Dočkal se toho,
Už jen on se smrtí,
Škoda že to nevidí…..
Autor March, 15.02.2009
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí