Čekám v přístavu

Čekám v přístavu

Anotace: O lásce na dálku... asi až na moc velkou dálku!

Moje princezna je smutná…
Já proto všem beruškám,
přidám pro radost ještě jednu tečku.
Všem mravenčím královnám,
s radostí přidržím dlouhou vlečku.
A to všechno udělám, jen pro jeden jediný úsměv tvůj...
Prosím slunce: ,,Usmívej se nad námi“…
Obloho modrá neplakej
a Lásko mezi městy pluj…
Já přece nechci, aby moje princezna smutná byla!

Jak jen zkrátit si tu dobu mám?
Já po nocích počítal ovečky zbloudilé,
abych mohl alespoň na chvíli spát.
Do zástupu seřadím jepice nešťastné,
protože pár minut života teď každé chci dát.
Za všechny sny o tobě, já děkuji malým nočním vílám.
Proč nejrychleji čas utíká, právě když do tvých očí se dívám.
Do setkání s Tebou mi ještě několik hodin zbývá…
Jak jen zkrátit si tu dobu mám?
Autor Shimy, 16.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Veracub, Bella.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bože, ta je užasná:)!!! už jen protože naprosto chápu tu bolest z odloučení od lásky(taky ji mám jen na dálku a je to pěkně napytel!), za sen o něm bych dala nevím co a za úsměv, pohled do očí...prostě... jsem se nějak rozepsala:)... moc se mi líbila!!!

16.02.2009 20:07:00 | Fighting Dreamer

Moc miloučká básnička. Piš jen tak dál a budeš oblíbený/á!!!

16.02.2009 15:38:00 | Veracub

Krásná básnička, pěkně vyjádřena a hezká něžná slůvka.

16.02.2009 14:15:00 | Bella.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí