Kořeny samoty

Kořeny samoty

Anotace: opět jedna ze starších... beznaděj na entou:)

Chtěl bych si vyhnat z koruny všechny ty můry pochybné
chtěl bych opět pocítit mrazení v zátylku
Každý den sleduji, jak kolem mé postavy nehybné
otáčí se jen černý stín
Chtěl bych se jediným dotykem kůry tvé
přesvědčit o vlastním šílenství
Ale až k tvým trnům nedosáhnu...

Chtěl bych se probouzet ve stínu tvých lístků okvětních
chtěl bych tvou vůni pocítit na chvilku
Každý den poslouchám jen hloupý výsměch ostatních,
ale co je nádhernější než tělo růže ve větru se chvějící?
Chtěl bych znovu nasbírat kapky rosy z vlasů svých
a nakrmit jimi krásku probouzející
Ale minulou noc v cizí zahradě usnula...
Autor Shimy, 17.02.2009
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Nergal, Fighting Dreamer, Kapka, Bella.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Misty mi nesedi forma, ale obsahove dobra ;)

18.02.2009 00:29:00 | Nergal

Líbí..St!

17.02.2009 15:09:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí