Doufání

Doufání

Anotace: ...

Neznám Tě, ne, znám jen fotky Tvé,
Mé srdce přesto tajně
Touží býti jednou Tvé…
Možná jsi má záchrana
A všechna záchranná lana
Roztrhám a spálím –
Snad svým citem Tě ošálím
A všanc dám srdce,
Které potají po Tobě prahne
A vzdát se Tvé duši,
Jež na mě každou chvíli sáhne –
Snad jsi to Ty –
Snad zrovna Ty,
Kdo políbí mne jednou,
Snad naše srdce propojí se,
Snad do sebe zasednou,
Snad –

Jak dlouho však už doufám,
Jak dlouho se snažím,
Jak dlouho Tě blízko cítím,
Jak dlouho své cesty mařím?
Kde jsi a kde se ukrýváš,
Jsi to Ty, můj bájný vysněný,
Jsi to Ty, Tvé krásné vlasy,
Jsi mé nebe na zemi?
Budeš můj bůh, smysl žití,
Budeš archanděl bez zbytí
A něha propojená vášní se srdcem mým a Tvým,
Budeš právě Ty – můj nejkrásnější rým?
Autor Ammazonic, 17.02.2009
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí