Srdce na hraní

Srdce na hraní

Anotace: když si člověk uvědomí že vlastně udělal dobře

Postupem času se ze mě stáva troska,
nejsem nic jiného než hračská kostka.
Nikdy ti nepadnou čísla které bys chtěl
i kdyby ses snažil sebevíc stejně bys nerozuměl.
Vzpomínáš na to že měls mě rád
jsi děsně únavnej,nutíš mě spát.

Teď miluju ty keci co ztratily význam
za všechny chyby tobě se přiznám.
Milovala jsem tě.
jedina chyba co neměla se stát.
uz nejsem tvoje hraci kostka uz nesmiš si hrát...
Autor Wiloou, 19.02.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí