Slova na rtu

Slova na rtu

Anotace: :-)

Jsi tam a já tu
každý den, na svém rtu tě čtu
v úsměvu halíme vzdálenost
a sčítáme vlastní zraněnost...

Těžko odhalit průnik
a odhodlaně zrušit únik
protnout se v bodě
nepodlehnout vlastní škodě...

To možná nás oba trápí
ovšem význam, někdy se ztratí
pak dosahujeme vzácné shody
jsme si pramenem čisté vody...
Autor li-duše, 19.02.2009
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

suprTipec jak vyšitej... krásná...

19.02.2009 16:26:00 | jedam

Pro mne pohodová a dobře se mi četla.

19.02.2009 15:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí