Píšu lásce vzkaz

Píšu lásce vzkaz

Anotace: píšu lásce vzkaz...

Píšu vzkaz pro lásku i když jsem tak blízko
Jsi daleko a přesto tě vidím
Stojím vedle tebe a nemůžu tě najít
Koukám ti do očí a nevím jestli mě spatříš
Růže ode mne ti bodla trn do srdce a já ti píšu vzkaz
Chodím kolem tebe a ty to nevíš
Odpovíš mi na dotaz ale nic se nedozvím
Pozoruju nebe a čas neběží
Tma to vyléčí
Cítím chlad a píšu pro svou lásku vzkaz
Jsem tak prázdný
Mé slzy tvým srdcem neproniknou
Vracím se abych viděl lásku
A když vím že to bude brzy, cítím se sám
Přijdu kdykoliv abych viděl okno mé lásky
Pak píšu lásce vzkaz
Mám strach a nechci usnout
Tobě být na dosah a nevědět kde jsi
Nevím kde jsem já a nevím jestli jsem sám
Radši bych byl s tebou a tak ti píšu vzkaz
Mezi námi je ticho
Jdu se svým stínem
Spolu jdeme za láskou
I když vím že jediný kdo mě nikdy neopustí je můj stín
Táhne mě to dolů a s nadsázkou jdu se svou samotou a stínem
Vzduchem a tmou
Samotu rozředím vínem a dám tomu čas
I když se cítím sám
Jsem pořád s tebou
Autor Manni3, 19.02.2009
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Agniezka, jedam, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí