Odvaha

Odvaha

Anotace: XXX

Láska je odvaha, ctnost a vášeň střídá,
Na jakou stranu se tvoje mysl přidá?
Však mozek tvůj srdce rád vždycky si hlídá,
Milovat nešťastně je vysloveně bída.

Přináší poznání, posouvá den,
Slovy se ohání a volá další sen,
City jsou skutečné, ne slova jen,
Všechny své smutky hodit musíš ven.

Srdce tvé trpí každým pohledem,
Jak do teď šlo všechno s přehledem.

Dotyky rukou a kontakty očí,
Všechno se rozmaže, svět se s tebou točí,
Najednou obraz vždy někam skočí,
Když láska se s tebou znova jen loučí.
Autor Breg, 22.02.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí