Srdce

Srdce

Anotace: XXX

Srdce mé bolí, stále však bije,
Život teď stojí, ale dál žije,
Pohár je plný, z lásky se pije,
Pes samotný venku opět vyje.

Vzal fotku a slzy hned spadly,
Jak pod sněhem kytky dávno zvadly,
Jak z lásky nutně si na své dno sáhli,
Všichni co stáli, ti taky je táhli.

Všechno se zdá být háji,
Ten pocit samoty, jako je v máji
O takových věcech čítal pouze v báji,
Zda lásku zpátky taky jim dají.

Stačil pohled, jak moc jim to sluší,
Láska je na místě všichni to tuší,
Pro ni by dal a hrál celou duší,
Tak jako slzy kapesníkem suší.
Autor Breg, 22.02.2009
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí