Pro nebo proti ?

Pro nebo proti ?

Anotace: ...věčný boj rozhodnutí...

Pro ...
On je ten, s kterým se směju
on je ten, s kterým zapomenu.

On je ten, s kterým čas letí
on je ten, co všechno mění.

On je ten důvod, proč žít
on je ten, s kým chci být.

Proti...
Je tím, kvůli kterému brečím
je tím, kvůli kterému trpím.

Je tím, co se mnou není
je tím, co to nezmění.

Je ten důvod, proč si zoufám
je ten důvod, proč ještě doufám.

Prostě tu je. . .
Autor @lex, 22.02.2009
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: Koza, Prokešová, lucajda89, Radek.oslov.Šafárik, *whatsoever*, Fiserka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě je tu v dobrém i zlém. Mnozí známe..

17.01.2010 18:07:00 | Koza

Tenhle pocit moc dobře znám :( ...

22.02.2009 21:28:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí