Matador genetické informace

Matador genetické informace

Anotace: Dámy prominou....

Matador genetické informace

I když málo roků mám
Za sebou mám stovky žen
Stojí v řadách po desíti
Já to nevnímám…

Závidí mi ženáči
Kulaci i boháči,
Chudáci i andělé
Čerti ať jdou…
Do prdele

Kousek ze mě vypadne vždy
Na břicho té dotyčné
Ona si to vezme s sebou
Jako moje rozlučné

Kasanova ze mne není
Někdy je to poučné
Holka chtěla lásku dostat
Já to bral jak poskočné!

Výhledově dělám lásku
Dopředu i na zakázku.
Stojí mi to slušně vzato
Slečně bude stát to za to!

Já jsem matador
Genetické informace
Já jsem matador
Paniců všech vzor!!
Autor v.hercik, 23.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí