-:-_-:-_-:-

-:-_-:-_-:-

Anotace: ..-..-..-..

Osamělej člověk k slunci vzhlíží
tvář jako organisums
jenž se k evolluci blíží

se srdcem jak moře středozemní
plné lidí, plné citů
když se krásné slunce setmí

láska co chránila utekla
sama se citů zalekla
ve žluté ponorce
zeleným mořem uhání

.. před lidma
.. před láskou
.. před sluncem
Autor Tvůj kamarád Kodein, 25.02.2009
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí