Stačí tak málo:)

Stačí tak málo:)

Anotace: :)...Básnička psaná z lásky:)

Otevři oči dokořán a usměj se na mě.
Podívej se hluboko,do mých očí.
Pohled tvůj,úsměv,tak málo mi stačí.
Jen,když tě vidím,roztávám jako led.
Tvoje tvář,oči i ústa,jsou sladké jako med.

Nedokážu slovy popsat tebe.
Jen srdce a city moje,
ty už nepoznávají sebe.
Tak málo stačilo k pobláznění.
A sen se náhle proměnil v bdění.

Den bez tebe se zdá ztracený.
Bez tvého pohledu,to všechno nemá smysl.
Pak všechen čas je prosněný.
Když s tebou je pořád má mysl.

Ne,není to sen!
Samota to všechno zavinila.
To,že na tebe stále myslím.
Za lhostejnost se láska proměnila.

Teď sedím tu a dívám se do ztracena.
Tam,kam nikdo kromě mě nevidí.
Vždyť jednou příjde chvíle vysněná.
A všechno se přes růžové brýle uvidí.

Tak otevři oči dokořán a usměj se na mě.
Není nic hezčího než pohled z lásky.
Jediný pohled,dotyk
A už jsem celá tvoje.
Autor Sarishka, 26.02.2009
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Thesssinka, Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu tvoji lásku tam nádherně cítím. Moc hezké

27.02.2009 14:59:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí