Polibek

Polibek

Anotace: O polibku jenž se nikdy nedostaví...

Čekám tady na polibek,
ovšem dlouho, dlouho se načekám.
Hlavou se mi točí milióny vzpomínek,
ale já je raději zavrhám.

Stále a stále čekám,
mé oči září do tmy.
Jediný pohyb ve tmě hledám,
do kůže zarývám nehty.

Dobře vím, že jej nikdy nedostanu,
ale naděje mě neopouští.
Už více se lásky nezastanu,
copak se tohle odpouští?
Autor Ailise Bedmin, 26.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: mefistos, Seanko, Iwetta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítim s tebou. Moc hezky.

28.02.2009 19:51:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí