Stupaje (Stopy)

Stupaje (Stopy)

Anotace: Napísané v citovom opojení, vyjadrenie všeobecné, v danom momente - z lásky sklamania, sklamanie.

Clivo, je mu bez nej pohľadnej,
skľúčenosť ho spútava,
rúti sa po depresívnej ceste hlavnej.

Jej neha, jej pokožka, jej chuť, o nej by spieval, pel,
niet jej, odišla,
nostalgia na rtový sladučký peľ.

Teraz, keď tu nie je, by sa láskal i len s jej stupajmi,
ktoré zostali, v jeho srdci, iba tie,
obaja boli predtým stále sťaby spriahnutí s májmi,

postráda ju, teraz je po nej v mysli plaketa,
pamätná medaila, krásna,
z pôvodnej lásky, jej prítomnosti, tepla, ostala maketa.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 28.02.2009
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí