Čekám tě

Čekám tě

Anotace: +++

Ne - nemusíš se bát
slyš - už umím se smát.
To ty jsi mi oči otevřel
a vstoupil do mého srdce
neříkej, žes nevěděl
od první chvíle jsi mi sympaticky přece.

Já tehdy růžové brýle měla,
a to že se usmíváš neviděla.

Podej mi ruku a stiskni dlaň
ne- nespěchám, nechci být saň.
Však pokud cítíš to co já
společný osud si nás vyhledá.

Prosím, neček dlouhou chvíli
ať se naše srdce nemíjí.

Vím, vipadá to, jakobych si hrála,
ale přísahám, že to není pravda.
Těším se až políbím tvé rty
a pohladím tvou tvář.
Doufám, že tvá duše o mě ví
a opětuje mou vášnivou zář.
Autor Certain Expiry, 28.02.2009
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí