Ráda bych ...

Ráda bych ...

Anotace: +++touha+++

Pohlédni opět do očí mých
usměj se a zažeň můj splín.
Tak rada bych slyšela tvůj smích,
to že jsem otevřela bránu moc dobře vím.

tolik toužím spočinou na hrudi tvé
cítit na dlani tu tvou
prohrábni prosim me vlasy divoké
a mé srdce s duší zkrotnou.

Kéž by jsi mě miloval, tak jako já tebe
mé srdce plane žárem ohnivým
jsem kvůli tobě ochotná přemalovat i nebe,
kéž by jsi byl víc než přítelem mým
Autor Certain Expiry, 28.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí