Snad....

Snad....

Anotace: ....

Do pramínku vlasů,
kvítko si mi dal,
pak si mě pohladil,
a nežně ses usmál.

Kouknul ses do očí,
pošeptal slovíčko,
jen Tebe miluji,
mé něžné zlatíčko.

Já tam tak stála,
a moc si přála,
ať tahle chvilka,
nekonečná je,
vždyť Ty si ten,
co o mě ted bojuje.

Jen čas ukáže co bude dál,
jestli se splní,
to co si každý z nás,
tak tajně přál.
Autor smoulinka, 10.10.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím palečky, ať se všechno splní...

10.10.2005 14:09:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí