Miláčku odpusť..

Miláčku odpusť..

Anotace: ..

Miláčku odpusť, že tě tak ničím
Miláčku odpusť, že občas brečím
Miláčku odpusť, když bolí mě srdíčko
Miláčku odpusť, když nežárlím maličko
Miláčku odpusť, že se tak bojím
Miláčku odpusť, když opodál stojím
Miláčku odpusť, když dáváš mi víc
Miláčku odpusť, když nevím co říct.
Autor Jean89, 01.03.2009
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: Václav Sluka, mimi1000, Thanatos Mortis, jesterka, zlomeny srdce, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

čo by som dala za to, keby som to ODPUSŤ počula aspoň raz

01.03.2009 23:34:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí