Tajný Lásky proslov

Tajný Lásky proslov

Anotace: Chvilkové pomatení.

Víte lidi, tenhle proslov
neměl by být publikován –
je tu spousta pravdivých slov a
lhací způsob nezachován.

A že já občas lžu, a jak to umím
lidé život pak mají snazší.
Je to tak u všech? To zatím nevím,
ale spoustě z nich to patří.

Pohrávám si s osudy,
na city hraji líně,
nehledím si ostudy,
nesmáčím se ve vině.

Já jsem Láska, těší mě
a vás jistě taky.
Setkání se mnou je nemilé,
však nemusíte mít strachy.

Zblbnu vás, ochočím si
a pak něžně pohladím.
A než bys řek „švec“, ty všimneš si
že tě milá podvádí...
Autor Tracy Beakerová, 02.03.2009
Přečteno 788x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, jedam, Markéta Hl., Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbila se mi, dávám za ni tip...

02.03.2009 17:53:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí