Můj smutek

Můj smutek

Anotace: ...

Byl jsi mé světlo v životě,
když jsem ve vlaku našla Tě.

Mihl se úsměv nevinný,
náhle jsi v srdci Ty, jediný...

V objetí míjely roční období,
vzpomínka na ně hořce zabolí.

Něžné jaro,poté léto vášnivé,
podzimní milování voňavé.

A zima?Plná ran ledových.
Proč? To nám níikdo nepoví...

Studený sníh sype se do srdce
a v krajií nářek náš nese se.

Až slza na tváři bolavou stopu zanechá,
zašeptej krátkou modlitbu do ticha:

Bože, vrať nám štěstí naše.
ať navěky jsme spolu zase...
Autor incognita, 02.03.2009
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí