Láska až za brány nebeské.

Láska až za brány nebeské.

Anotace: ...

Srdce v hrudi pro lásku bije,
tluče, volá na poplach
a anděl praví konejšivě
že je li čistá
neudusí ji času prach.

Za nebeskou bránou
opět sejdeme se zas,
jen tělo stane se bílou vránou,
ale ta naše láska
navždy bude v nás.

Z očí slzy vytryskli mi
a opět slyším jeho hlas,
vím že čistou láskou milujete
tak se neboj tam v nebi spojím vás.
Autor hostmen, 03.03.2009
Přečteno 362x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, ilona, zelená víla, Házté, padající do neznáma, Kapka, kikis, Mbonita, Alasea, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaach, krásné, ST

09.04.2010 17:20:00 | Koza

tak to mě dostalo, nekonečně.. st

19.01.2010 20:59:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí