Pohádka s jizvou

Pohádka s jizvou

Anotace: která se nezahojí...

Zpočátku srdce krvácí
rány v něm jen pomalu se hojí,
a jak síly se navrací
rána s ránou v jizvu se pojí

jizvy, které jako prokletí zůstanou
připomínají stále toho lháře
upadl do noci, zahalen tmou
nestojí ani za pohled do tváře

jen lež za lží se z jeho úst valí
tiše
každá
zasáhla své místo, a srdce bolí

Princ na bílém koni
hřebec slzy roní
princ Růženku probudil
Sněhurku nechal spát
říši snů tím zradil
jen pusu na dobrou noc
přišel jí dát...

a Sbohem říci
poté co navždy uhasl svým dechem svíci
hoříci plamenem lásky
ještě nějaké otázky?
Autor Kwítko, 03.03.2009
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: Haminka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí