videochat

videochat

Anotace: basnicka

Zábavu hledaš tu, zadečkem kroutíš
v duši však smutná jsi ,žalem se rmoutíš.
požitek chvilkový za lásku měníš,
odmítáš poznání to se však změní.

poblouznit necháš se ,s pocitem studu,
odkladáš svršky své na vzdory pudu,
Romance sražena do kolen chtíčem,
zvedni svou hrdost a nebud kýčem.
Autor Korben, 03.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Jarin Kalin, Kapka, Norma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, jen možná jinak řádkovat.

03.03.2009 22:05:00 | Kapka

pro mě je sdělení jasné, nezdá se mi zmatená

03.03.2009 21:57:00 | Norma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí