nikdy

nikdy

Anotace: never.... ever

Nikdy ses nezajímala,jak mi je.
Jak mi to hrozně ubližuje...
Mě to jednou zabije!
Rozumíš?Zabije!!!
kousne.. a pomalu jako zmije..
mi do žil vpustí jed.
pak už mi zbývá jen koupel studená,
jako led.
Věříš mi?
Věříš si?
Tak si kldině věř!
Autor arrow, 04.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je někdy hadová
a i hladová

17.08.2009 22:22:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí