PO VLNÁCH*

PO VLNÁCH*

Anotace: <radši nic>

Do prázdnýho ticha
s maličkým otazníkem
ti pošlu po vlnách
svoji nejkratší větu.

Máš?

Od prastarejch
telegrafních drátů
si slibuju tak trochu
šílenej večerní zázrak.

/A oni přesto mlčí./

Pozpátku přečtenou
zašedlou fotkou
mi za pár dní odpovíš.
Ty, já a krásná blondýna.

Vykřičník na konci.
Autor colorka, 05.03.2009
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: Zpátky, Albertinka, WhiteSkull, lucajda89, kikis, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, enigman, labuť, Loudilka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí