TUČŇÁČÍ

TUČŇÁČÍ

Anotace: Karolině

napsal jsem na vrata sprejem
STUDENEJ ČUMÁK HŘEJE
v ulici, kterou už chodí jen stíny
půjdu s ní já. a ty? ty nic!

večerní nebe se mrzutě červená
semafor zezelenal
v parku pár zlomených barevných pastelek
pro které nemám penál

tučňáka na papír
křídla má, nelítá
já zase neumím plavat

obloha k večeru
mraky je zalitá
jako je na plese kravat

k večeru, kdy je dost času i na lásku
na barvy, na zvuky, chutě
k večeru ve dvou a bez pásku, podvazků
jen se mnou samotným zvu tě
Autor journeyman, 06.03.2009
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: Paralelní možnosti, CorrimsonTom, Lota, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle už mi chybělo, pane pocestný! :-)

17.02.2011 22:39:00 | Paralelní možnosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí