Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ... občas stačí trochu zavzpomínat...

Myšlenky

Smutně hledí prázdnou halou,
myšlenky jí v hlavě plavou,
nepíše, nemá mě rád,
jak se to jen mohlo stát.

Pravda to však vůbec není,
a tady je vysvětlení,
nezapomněl má ji rád,
snažil se vše rozdýchat.

Před chvíli tu spolu byly,
moc pěkně se přitulili,
ruce něžně tělo hladí,
nic už je teď neodradí.

Oba chtějí strašně moc,
milovat se celou noc,
nebo aspoň celý den,
proč to nejde v tenhleten?

Vzrušení již nelze skrýt,
stejný problém oba mají
ona přesto musí jít,
tohle to už neutají.

I když sám teď každý je,
touha s nimi lomcuje,
na duši je jim moc krásně,
a o tom teď skládám básně.

Až ji dočteš, budeš chtít,
též mě něžně políbit,
já jen řeknu mám tě rád,
chci si s Tebou krásně hrát.
Autor Pepouš, 10.03.2009
Přečteno 571x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Kallkaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

čupr...

29.03.2009 17:53:00 | Kett

Krásné, co dodat...

10.03.2009 15:08:00 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí