Kouzlo

Kouzlo

Anotace: Každý z nás je snílek a někdo má to štěstí, že se ze snu stane skutečnost a těm chci pogratulovat.

Když Tě nevidím v mé blízkosti,
vím, že jsi v moji duši spřízněn.
Vůči Tobě je mé srdce plné oddanosti,
nikdo nebyl mou láskou k Tobě dotčen.
Avšak cítím, že je toto pouze můj sen,
jenž si nechávámm zdát každou noc.
Myslím na Tebe každičký den,
vládneš něčím přitažlivým, kéž bys byl má budoucnost.
Autor boomslang, 12.03.2009
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Haniéčka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí