doufám

doufám

Anotace: po dvou letech nejhorším a nejlepších chvílích jsme se rozešli .. od roku 08 spolu nejsme a já pořád sním ... (18.12.08)

Občas si zoufám,
občas zas doufám,
že přijde den,
kdy přijde TEN,
který o mě bude stát,
zatím si o tom mohu nechat zdát.
Žiji jen ve svém světě, kde on je,
kde nehynoucí láska mě obklopuje,
Ale doopravdy je mi smutno,
smutno po Tobě, a tak teskno,
cítím se sama a chybíš mi tu,
očekávám den Tvého návratu,
den, kdy přijde ke zvratu.
Změníš se jen kvůli nám
a ani jeden už nebudeme sám,
budeme zase spolu jako kdysi,
já vím, že to jsou nemysly.
Měla bych se zfackovat,
neboť vím, že já Tě navždy budu milovat,
Ty už ne, Tobě to bylo vždycky jedno,
kvůli Tobě jsem si sáhla na dno.
Ale i tak sním a doufám a proto si zoufám!
Proč jen se k Tobě pořád vracím,
když vím, že Tě pokaždé ztracím,
věřila jsem, doufala jsem v Tebe,
jenže Tobě to bylo vždycky u prdele!

A já stále po takové době přemýšlím,
zda - li jednou budeš celý MÝM!

.. musím být silná jako do teď ! ..
Autor SorrowInMySoul, 12.03.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, jesterka, MissLucy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí