nevím co dál...

nevím co dál...

Anotace: ..

Newím co dál
a hlava mě bolí.
Proč život se mnou si jen hrál
a proč každý vždy horší cestu zvolí.
Proč těžký je normálně žít
a proč nemůžu smát se jen,
proč nemůžu s ním být,
vždyť málo stačilo a nebyl to jen sen...
Autor hellowik, 12.03.2009
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju, smutne, bolave... treba az se probudis, sen to nebude...

13.03.2009 06:26:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí