Krví bych se podepsala

Krví bych se podepsala

Anotace: Pro svou lásku bych se upsala peklu

Sbírka: Pro Tebe s láskou

Mazlík - to je jméno tvé,
patří ti srdce mé,
vítáš mě v každé noci ve snu,
netrpělivě čekám, až opět usnu,
pro lásku tvou bych svůj život dala,
peklu krví bych se podepsala.

Všechno jen za pouhý úsměv tvůj zářící,
za tvé láskyplné srdce tlučící,
stačí abys věděl, že jen tebe ráda mám,
jak jsem šťastná, když denně tě potkávám.

Za dlouhých večerů o tobě sním,
je to jediné, co dělat smím,
na úsměv tvůj bych do konce života čekala,
pro něj svou krví bych se podepsala.
Autor Ivas.22, 13.03.2009
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jako vždy - opět moc krásné.

14.03.2009 09:13:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí