chtít a mít......

chtít a mít......

Anotace: Je něco jiného chtít a něco jiného to také mít.....

Je krásné mít životní cíle,
jen některé jsou zdáleny míle.
Je krásné vědět co chceme,
vědět pro koho žijeme.

Já vím že žiju jen pro tebe,
Že když jsem s tebou vznáším se do nebe.
Byl jsem štastnej když jsem tě poznal,
ale ty řekla jsi mi zpomal.

Musíš vydržet a dát mi čas,
to je jediný co může spojit nás.
Láska nepříjde ze dne na den,
musí se rozhořet lásky plamen.
Autor chico13905, 14.03.2009
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Toužím, Anne Leyyd, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné básně jen stím pokračuj dále

19.03.2009 00:32:00 | Prcek056

Upřímná, dávám Tip.

18.03.2009 20:39:00 | Anne Leyyd

jen nepřijde,amen.dobrý

17.03.2009 15:08:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí