A v životě

A v životě

Anotace: To čemu se snad v normálním životě nelze vyhnout..smutek

Snad bych si přála vzít to nazpátek
nedívat se na ty slzy
použít něžná slova bez hádek
pohlazením zahnat hrůzy

Budoucnost zhatil falešný smích
zdráhám se uvnitř pravdu vzít
němá tvář, bolest na dlaních
snad stačilo jen úsměv vykouzlit

Běžet někam do neznáma
vyplácí se pouze v dešti
svou hrdostí navždy roztrhána
zničen sen a pocit štěstí

Slzy na řasách
v srdci pár hrubek
happyend jen v pohádkách
a v životě

smutek
Autor Kite.Kat, 14.03.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Ejí, jesterka, Kapka, Kallkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:(..tak to chodi...asi...sa to uz nezmeni.. :(
ale basen krasna :)

14.03.2009 21:20:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí