Save me

Save me

Anotace: Napsáno jedné noci při poslechu Save Me From Myself by Sirenia

Zachraň mě!
Ďábelský anděli
Před úsvitem odkrývajícím pravdu

Spoutej mě!
Můj vytoužený spasiteli
Svými hedvábnými provazy klamu

Odveď mě!
Svou věrnou milenku
Do světského chrámu ponořeného v temnotách

Osvoboď mě!
Králi zbloudilých poutníků
Z pozlacených okovů minulosti

Ukaž mi!
Mistře svůdných lží
Jak chutná zhřešení za zavřenými dveřmi

Pij!
Nenasytný chlebodárče
Mé slané slzy utopené ve víně

Hraj si!
Hrdino z dávných dob
Než vyblednou hvězdy, strážkyně sladkohořkého tajemství

Zachraň mě!

V noci jsem tvá
Ve dne jsi můj
Má nenáviděná lásko

S dalším východem slunce
Zaplétáš se do mých sítí…
Autor Katrin Hyperlogia., 16.03.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí