Žárlivá bolest....

Žárlivá bolest....

Anotace: Žárlivost a sobectví, dvě vlastnosti co na sobě nenávidím...

Jak lásko já milujuju Tebe,
Však uvnitř mě to hrozně zebe!
Jsi ďáblík tmavých nocí,
při myšlence srdce mi krvácí!
Opilá vínem nevíš co tropíš,
z noci se ráno v kocovině topíš!
Mé srdce krvácí mé srdce bolí,
žárlivost a sobectví na mně se hojí!
To je již dávno, už nejsi sama,
ted jsi moje a dělám z toho drama!
Promiň mi můj bol, zkusím zapomenout,
je tak jednoduché si na to vzpomenout!
Bolí to bolí,
při tom vím, nebyl bych jiný!
Autor Mach3D, 19.03.2009
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí