Smíření

Smíření

Anotace: když to vezmu s odstupem...ach a stejně se ty zelené oči zalily slanou vodou..

Chtěla jsem,
kdykoliv umřít...
Jen abys,
na mě mluvil...

Byla jsem odhodlaná,
nevzdát ten boj...
A udělat všechno,
co bylo v mých silách...

Jenže,
realita je malá děvka...
A někdy,
potřebuje skrotit...

A tak jsem,
zůstala mlčet...
Když ty jsi mluvil,
a zavírala oči...

Kdykoliv jsi se díval mým směrem,
a nechtěla jsem věřit....
Že jsem to tak lehce vzdala,
a schovala hlavu do dlaní...

Myslím,
že to byla láska....
Ta o který se píše,
i zpívá....

Jenže,
mě to s ní nějak nevychází....
Asi nejsme,
kamarádky...

No co se dá dělat?
Asi nic...
Už nepláču,
nevztekám se....

Smířila jsem se,
s realitou...
Autor whiolet, 19.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: Oťas, jesterka, Kapka, enigman, Lota, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) děkuji přátelé

07.04.2009 12:41:00 | whiolet

Komentář pode mnou potvrzuji. :-)

19.03.2009 20:07:00 | Lota

přeji Ti rozvahu a sílu.. jsi víc než realita

19.03.2009 19:31:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí