Jsem prý blázen jen....

Jsem prý blázen jen....

Anotace: Menší inspirace...

Snídám cit,
Který mé karty míchá
A moje vlastní bolest
ze všech koutů dýchá---

V pláči utonu jak malá mořská víla,
V lásce spočívá slabost má, ne síla.

Jsem prý blázen jen –
A nežiju život, ale sen,
Nevyléčitelná
V hříchu utopená –
Romantická
Bezbřeze roztoužená –

Jsem prý blázen jen,
Když sleduji z okna svět
A přemýšlím, zda mohu být
Jen Tvůj zlatavý květ –

Srdce láskou přeplněné –
Tolik moc ji toužím dát,
Dotkni se ho a vybuchne,
Nech ho – bude ve mně spát.
Autor Ammazonic, 20.03.2009
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, BARBYE, Kapka, enigman, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Možná blázen ale prima,
s tebou není nuda, zima,
kdo má lásku, ten rád sní,
proto dávám ST tip :)

20.03.2009 13:10:00 | BARBYE

Lepší zamilovaný blázínek, než vyčůraný chytrák. Hezké!

20.03.2009 10:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí